YES, we gaan weer starten met een Alpha Cursus! De introductieavond is op 19 september om 18.30 op Geesterweg 9 in Alkmaar.

Ben je geïnteresseerd in het christelijk geloof? Loop je rond met (grote) levensvragen? Wil je weten wie Jezus is? En vind je het leuk om dat samen met anderen te ontdekken?

Dan is Alpha dé plek! Hier mogen alle vragen gesteld worden. Hier gaan we respectvol en eerlijk met elkaar in gesprek over de grote vragen van het leven en de antwoorden die in de Bijbel daarop te vinden zijn.

Ben je benieuwd? Kom dan naar de intro avond! We starten met een gezamenlijke maaltijd, kijken een filmpje over een onderwerp en praten daar met elkaar over door.

Informatie en aanmelden kan bij Evelyne Beentjes en Emmy Holsappel via alpha@kapelkerk.nl en kapelkerk.nl/alpha-cursus