Kerst 2020

samen vieren in een bijzondere tijd

ADVENT

Advent is een tijd van verwachten, hopen en vertrouwen – vier zondagen lang staan we stil bij deze symboliek. Vier personen staan hier bij centraal: Elizabeth, Zacharias, Maria en Jozef. Deze twee stellen zijn in verwachting, en ontvangen bijzondere boodschappen en verschijningen van de Heer in hun leven. Wat kunnen zij ons leren over hopen op God?

KINDERKERST

Op 13 december wordt er een kinderkerkdienst georganiseerd met als thema Kerst! De dienst is van 15.00-16.30 in de Kapelkerk, en alle kids zijn welkom! Je kunt de dienst ook online vanuit huis volgen.

KERSTAVOND

Kerstavond is altijd een bijzonder feest in de Kapelkerk! Ook dit jaar gaan we er een feest van maken – misschien wel iets anders dan normaal, want het feest vindt nu plaats in jouw huis! Wie nodig jij uit om samen naar de dienst te kijken? Staat de warme chocolademelk en de glühwein al klaar? De dienst met als thema “Stille Nacht” begint om 20.30 en zal op 24 december live te volgen zijn via de link hieronder.

Kom je ook?

Meld je aan voor het Kerstavond-evenement op Facebook, en nodig meteen je vrienden uit! Liggen de kerstkransjes al klaar?

KERSTOCHTEND

Op Kerstochtend wordt er samen met De Open Hof een kerkdienst georganiseerd in de Kapelkerk. Deze dienst begint om 10.00 en is via de link hieronder te volgen.

Kerst in tijden van Corona

Het is een gekke tijd om met elkaar Kerst te vieren. Als Kapelkerk proberen we, zo goed als ’t kan, een feestelijk programma voor jullie neer te zetten! Toch zullen er, net als elk jaar, mensen zijn die zich in deze tijden extra verdrietig of eenzaam zullen voelen. Ben je zo iemand, of wil je hulp bieden? Dat kan, mail dan via de knop hieronder naar onze Diaconie.