Kerst in de Kapelkerk

samen vieren we het mooiste feest van het jaar

ADVENT

De tijd van advent is een tijd van wachten. Het woord ‘advent’ betekent ‘komst’: we wachten op de komst van Jezus. We zien uit naar zijn geboorte en zijn komst als mens op aarde. Dat vieren we met Kerst. En dat is ook het thema waarmee we dit jaar naar Kerst toeleven: Ik kan niet wachten! Ds. Alrik Vos en onze eigen ds. Paul van der Velde preken de vier adventszondagen lang over dit thema.

Kom je ook?

Meld je aan voor de Kerstnachtdienst op Facebook, en nodig meteen je vrienden uit! Ligt je glitteroutfit al klaar?

KERSTNACHTDIENST

De Kerstnachtdienst is altijd een bijzonder moment in de Kapelkerk! We zien er naar uit om het feest weer gezamenlijk in de kerk te mogen vieren. We zingen kerstliederen met orgel en band en luisteren naar een overdenking. Na de dienst is er gezelligheid met glühwein en kerstbrood! De dienst met als thema “Wees niet bang” begint om 22.00.  Er is een collecte voor de voedselbank. Via de link hieronder kun je de dienst op 24 december live volgen.

Eenzaam met Kerst?

Als Kapelkerk genieten we ervan om met elkaar Kerst te vieren. Iedereen is welkom bij onze diensten!  Toch zullen er mensen zijn die zich in deze tijden extra verdrietig of eenzaam zullen voelen. Ben je zo iemand, of wil je hulp bieden? Dat kan, mail dan via de knop hieronder naar onze Diaconie.

KERST VOOR JONG & OUD

Op Eerste Kerstdag wordt er een feestelijke dienst georganiseerd in de Kapelkerk voor jong en oud. Het thema van de dienst is “Ik kan niet wachten!” Er is muziek, een overdenking en een super gaaf toneelstuk door en voor de kinderen. Na de dienst is er gezelligheid & lekkers. Kom je ook? Je kunt de dienst ook vanuit huis meekijken via de link hieronder. De dienst op 25 december begint om 10.00.