Kerst in de Kapelkerk

samen vieren we het mooiste feest van het jaar

ADVENT

Weten we nog wie we verwachten? Advent is een tijd van verwachten, hopen en vertrouwen – vier zondagen lang staan we stil bij deze symboliek. Ds. Alrik Vos en onze eigen ds. Paul van der Velde houden de vier adventszondagen lang een prekenserie om blij van te worden.

EERSTE KERSTDAG

Op 25 december, Eerste Kerstdag, is er geen kerkdienst in de Kapelkerk.

KERSTNACHTDIENST

De Kerstnachtdienst is altijd een bijzonder moment in de Kapelkerk! Ook dit jaar gaan we er een online feest van maken. Kijk je gezellig thuis mee met warme chocolademelk of glühwein? De dienst met als thema “Verbinding Verbroken?” begint om 22.00.  Via de link hieronder kun je de dienst op 24 december live volgen.

Kom je ook?

Meld je aan voor het Kerstavond-evenement op Facebook, en nodig meteen je vrienden uit! Liggen de kerstkransjes al klaar?

GEZINSDIENST

Op Tweede Kerstdag, zondag 26 december, wordt er een gezellige gezinsdienst georganiseerd in de Kapelkerk. Het thema van de dienst is “Ster”! Je kunt de dienst live meekijken via de link hieronder. De dienst begint om 10.00.

Kerst in tijden van Corona

Het is een gekke tijd om met elkaar Kerst te vieren. Als Kapelkerk proberen we, zo goed als ’t kan, een feestelijk programma voor jullie neer te zetten! Toch zullen er, net als elk jaar, mensen zijn die zich in deze tijden extra verdrietig of eenzaam zullen voelen. Ben je zo iemand, of wil je hulp bieden? Dat kan, mail dan via de knop hieronder naar onze Diaconie.