Het was misschien wel de raarste Kerst ooit.. in het ‘corona-jaar’ 2020 zat de kerk niet vol op kerstavond, en klonk er geen gezamenlijk ‘Ere Zij God!’ aan ons mooie gebouw op de Laat. Jammer he! Toch waren we als kerk creatief, en vierden we, ondanks alles, gezamenlijk Kerstfeest. Ook werd ons kerkgebouw volledig in kerstsferen gebracht met kaarsjes, lichtjes en veel groen. Hoewel niet iedereen dit ‘fysiek’ heeft mogen zien, gaf het toch een gezellige sfeer bij alle Kerst-livestreams!

Halverwege december was er een speciale Kerst-editie van de kinderkerk, waarin de kids een speciaal kerstverhaal mochten horen en allerlei creatieve activiteiten mochten doen, zoals dans, theater en knutselen. Het was één groot feest!

Op Kerstavond was er toch een bijzondere Kerstnachtdienst, live te volgen via onze website. Veel mensen nodigden iemand thuis uit, en genoten voor het beeldscherm van warme chocolademelk met kerstkransjes. Dominee Paul maakte ons aan het lachen met een hilarische Kerstquiz, en de swingende band zorgde ervoor dat we stiekem thuis allemaal heel hard meezongen met de kerst-klassiekers! Ook op Kerstochtend mochten we genieten van een prachtige preek en mooie muziek. We voelden ons verbonden met elkaar in het delen van het goede nieuws dat Jezus voor ons op de wereld kwam!