Gedenk Woensdag – Live Stream

Woensdag 4 november 2020

Op deze pagina kunt u woensdag 4 nov. de dienst live volgen.
Hiernaast komt -ca. 5 min voor de start- de live streeam beschikbaar.

Wie iemand verloren heeft en hem of haar wil gedenken, kan woensdag 4 november terecht in de Kapelkerk voor een avond met muziek, stilte, liederen (solo & klein koor) en woorden van troost. U mag een foto meenemen van degene die u wilt gedenken, zijn of haar naam laten aflezen, en een kaarsje opsteken. Het thema is ‘Ruimte voor verdriet – we noemen de namen’. De Gedenkwoensdag is op 4 november in de Kapelkerk, Laat 80, Alkmaar. De deur gaat open om 19.30 uur. De bijeenkomst begint om 19.45 uur en duurt ongeveer drie kwartier.

In verband met de Covid-19 regels kunnen maximaal 30 personen de bijeenkomst bijwonen. Daarom is opgave vooraf noodzakelijk. U kunt zich opgeven bij: Mieke Koops, E-mail: miekekoops@hotmail.com ; telefoon: 06-19609556.