Kerkdiensten op zondag:

Elke zondag zijn er twee diensten:
‘s ochtends om 10:00 in de Kapelkerk, Laat 80 in Alkmaar.
‘s middags om 16:30 in de Open Hof, Honkpad 2 in Alkmaar.

Geen evenementen gevonden!

Samenkomst

We komen samen om God te eren en aanbidden en naar de uitleg van de bijbel te luisteren. We bidden samen en lezen uit de bijbel. De voorganger legt de bijbel uit.

Kinderen

Tijdens deze uitleg hebben de kinderen van de eerste zes groepen van de basisschool hun eigen bijeenkomst (de ene week groep nul tot en met vier, de andere week groep vijf en zes). Tijdens deze bijeenkomst maken de kinderen op een leuke en speelse manier kennis met Bijbelverhalen.

Muziek

Tijdens de ochtenddienst zingen we liederen, begeleid door het historische orgel of een band. Soms zijn dat psalmen, die de bijbel ons aanreikt, soms later gecomponeerde liederen. Er is altijd een beamer voor de teksten van de liederen.

Crèche

Tijdens de morgendienst kunnen kinderen tot rond vier jaar naar de crèche. Deze bevindt zich in de Steiger op Luttik Oudorp 93, vijf minuten lopen van het kerkgebouw. Drie gemeenteleden zorgen voor de kleintjes. Tijdens de middagdienst is er geen crèche.

Gezelligheid

Na de morgendienst drinken we om de andere week samen koffie, want we komen ook naar de kerk om elkaar te ontmoeten, te bemoedigen en bij te praten.